NIEUWS

Nieuwe locatie Podotherapie Het Verschil bij Dokters & CO

Nieuwe locatie Podotherapie Het Verschil bij Dokters & CO

foto voor bij de tekst

Podotherapie Het Verschil start vanaf 1 februari 2023 met een nieuwe locatie bij Huisartsenpraktijk Dokters & Co op woensdagochtend. Dokters & Co is gevestigd aan de Hoofdstraat 26 in Terheijden.

Eigenaresse Marion Schildwacht-Verschuren uit Wagenberg vertelt: “Podotherapie Het Verschil bestaat inmiddels 12 jaar. Wegens de aanhoudende groei van het aantal cliënten waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie om hen te helpen met hun voetklachten.
Ik ben Dokters & Co dankbaar dat we dit kunnen gaan doen vanuit de praktijkruimte aan de Hoofdstraat en dat we de samenwerking als lokale praktijken kunnen gaan intensiveren.

Heeft u voetklachten? U kunt bij Podotherapie Het Verschil terecht voor het aanmeten van o.a. podotherapeutische zolen, ortheses en nagelbeugels. Ook als u niet bent ingeschreven bij Dokters & Co dan bent u welkom op de nieuwe locatie of op de andere locaties in Bavel, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden (Kruisgebouw) en Wagenberg.  Als u een afspraak wilt maken dan kan dit via onze website www.podotherapiehetverschil.nl of telefonisch via 06 16 110 203

Voetklachten?

Podotherapie Het Verschil

U kan terecht bij onze vestigingen in Bavel, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg

Scroll naar boven