OVER ONS

Podotherapie
Het Verschil

We luisteren naar u en gaan op zoek naar de beste behandeling en oplossing van uw voetklachten. Wij doen alles wat nodig is om je weer zo goed mogelijk te laten bewegen.

wij bieden

Een effectieve en persoonlijke behandeling

Onze podotherapeuten zijn echte zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug . Onze podotherapeuten beschikken over uitgebreide kennis en specialismen (kinderen, sport, reuma, diabetes, kinderen).  

Daarnaast voeren zij een uitgebreid onderzoek uit, waarbij ze op zoek gaan naar het antwoord op de hulpvraag van een patiënt. Dit gebeurt vaak door het zoeken naar waar de oorzaak of aanleiding van een probleem zich bevindt. De podotherapeuten maken hierbij gebruik van digitale drukmeetapparatuur.  Hierdoor is alle kennis aanwezig om voor iedere patiënt de meest effectieve, persoonlijke behandeling te bieden. De uitkomsten van het onderzoek zullen in overleg met de patiënt en indien van toepassing doorgestuurd worden aan de verwijzer of andere betrokken hulpverleners.

95% van onze patiënten wordt weer klachtenvrij.

Multi disciplinaire zorg

Uit ervaring weten we dat multidisciplinaire zorg goed is voor het verloop en het resultaat van de behandeling. En daarbij vinden we het ook heel leuk om samen te werken met collega-zorgverleners.

Hiervoor werken we samen met collega-zorgverleners om de zorg te optimaliseren. Met huisartsen, fysiotherapeuten, kinder fysiotherapeut, osteopaten, orthomanuele artsen, internisten, DM-verpleegkundigen, POH-ers, en (medisch) pedicures.

ONS TEAM

012920 Podotherapie Marion138621

PODOTHERAPEUT

Marion Verschuren - Schildwacht

Marion Schildwacht-Verschuren uit Wagenberg heeft een opleiding Voetverzorging en CIOS gevolgd, daarna heeft ze de 4-jarige HBO-opleiding Podotherapie afgerond. Nadat zij jarenlang in loondienst ervaring had opgedaan als podotherapeute, is zij in 2011 voor zichzelf begonnen met Podotherapie Het Verschil.

Interview Marion →
102521 het verschil anna 2940

PODOTHERAPEUT

Anna Tjon-Lim-Sang – Püttmann

Podotherapeut Anna Tjon-Lim-Sang - Püttmann uit Breda heeft eerst een jaar verpleegkunde gestudeerd. Hierna heeft ze de opleiding verloskunde afgerond. Na 4 jaar ervaring in de zorg heeft ze besloten om opnieuw de 4-jarige studie podotherapie te doen. Na de 2 prettige stages is ze bij ons begonnen als podotherapeut. Zij werkt graag in de zorg vanwege de persoonlijke en aandachtige manier van werken. Daarnaast wilt zij de beste zorg bieden die past bij de leefstijl van de cliënten

Kwaliteits­waarborg

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We moeten regelmatig bijscholen om de kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast wordt onze praktijken eens in de vijf jaar gevisiteerd.

De podotherapeut is opgenomen in Wet BIG onder artikel 34. Alle Podotherapeuten hebben een eigen AGB-code die begint met cijfers 26. Ook podotherapiepraktijken hebben hun eigen AGB-code. Wilt u meer weten over de podotherapeut, kijk dan ook op www.podotherapie.nl.

sticker (1)

KWALITEITSGEREGISTREERD PODOTHERAPEUT
tot 31-03-2029
M.E. Schildwacht-Verschuren

Logo Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten
podotherapie het verschil praktijkkeurmerk podotherapie1

4 vestigingen in West Brabant

U vindt onze podotherapeutische praktijken in Bavel, Lage ZwaluweMade en Wagenberg

Podotherapie Het Verschil

Bavel

Gezondheidscentrum Tolakker
Tolakker 7B
4854NV Bavel
Podotherapie Het Verschil

Lage Zwaluwe

Sporthal Rietgors, Jau Centrum in beweging
Wethouder Dubbelmanstraat 54C
4926BS Lage Zwaluwe
Podotherapie Het Verschil

Made

Jau Centrum in beweging
Lucia Eijckenstraat 78
4921AN Made
Podotherapie Het Verschil

Wagenberg

Hofstad 1
4845EL Wagenberg

Voetproblemen?

Maak snel een afspraak met onze podotherapeut bij u in de buurt.

U kan terecht bij onze vestigingen in Bavel, Lage Zwaluwe, Made en Wagenberg

Scroll naar boven