draagt u steunzolen?

Slippers op maat

Slippers op maat zijn de perfecte oplossing voor in de zomer, maar ook zeker in de winter; in èn om het huis. De steunzool wordt naadloos geïntegreerd in het voetbed.

Podotherapeutische slippers en sandalen op maat.

Voor iedere Podoloog of Podotherapeut is het een veel voorkomend verschijnsel, klanten die in de zomer op controle komen en hun steunzolen niet dragen omdat ze op open schoenen lopen. Sandalen en slippers op maat zijn ideaal voor elke klant welke moeite heeft een passende en moderne sandaal te vinden in de zomer en die niet de gehele zomer op dichte schoenen wilt lopen. De steunzool wordt naadloos geïntegreerd in het voetbed.

Podotherapie Het Verschil maakt het mogelijk om uw therapieplan over te brengen in de sandaal waarmee u altijd op uw zolen kan blijven lopen. Hiermee hebben de slippers een langdurige therapeutische werking op uw voeten en houding. Daarmee zijn onze slippers een essentieel aspect van uw therapie.

De slippers zijn niet alleen geschikt voor mensen met steunzolen. Ook met gezonde voeten zijn de slippers een genot om te dragen en helpen deze bij het voorkomen van voetklachten. Laat u eens informeren bij onze therapeuten in Bavel, Breda, Lage Zwaluwe, Made, Wagenberg of Terheijden.

Sandalinos: Op maat gemaakte slippers met ultiem loopcomfort. Ontwerp je eigen slipper of sandaal

U kunt in een aantal stappen uw ideale slipper bestellen. De eerste stap bestaat uit het ontwerpen van uw eigen slipper. Dit kan via de website van Sandalinos: www.sandalinos.nl. Via de online tool op de website bepaalt u zelf wat voor design, kleur en materiaal de slipper moet krijgen. Uw slippers worden geheel op maat en naar uw eigen ontwerp gemaakt.

De tweede stap bestaat uit het langskomen in onze praktijk. Tijdens de afspraak worden uw voeten uitgebreid opgemeten en gescand. De gegevens worden ter plaatse verwerkt waardoor uw steunzool direct geïntegreerd wordt in de sandaal van uw keuze. Neem hiervoor uw ontwerp mee naar de praktijk. Let op: de slippers worden handgemaakt waardoor het leveren binnen een paar dagen onmogelijk is. Bestel daarom tijdig zodat u de gehele zomer kunt genieten van uw slippers.

Eigenschappen Sandalinos

  • Unieke designs, die u online kunt samenstellen
  • Een sterk concept met kwalitatieve materialen
  • Op maat gemaakte, individuele pasvormen
  • Volledig geïntegreerde steunzooltherapie
  • Makkelijk na te bestellen
Steunzolen-Stap-3

Wanneer?

We meten uw slippers aan van januari tot en met juni aan. Dan weten we zeker dat u voor de zomer de slippers heeft.

Nog geen steunzolen via onze praktijk?

Heeft u nog geen zolen via onze praktijk of zijn deze ouder als 3 jaar dan is het aan te raden om een afspraak voor een groot onderzoek te maken. In dit onderzoek zal de podotherapeut een volledig voetonderzoek met een anamnese, inspectie, functieonderzoek, loopanalyse en een eventuele voetdrukmeting om het juiste voetbed van uw sandaal of slipper te kunnen bepalen.

Slippers op maat nodig?

Maak snel een afspraak met onze podotherapeut.

U kan terecht bij onze vestigingen in Bavel, Lage Zwaluwe, Made en Wagenberg

Scroll naar boven